Snertpop compleet met Kraantje Pappie en Sunday Sun

MIDWOUD – De jubileumeditie van Snertpop belooft nu al een legendarische te worden. Op zaterdag 12 november komen Kraantje Pappie, Sunday Sun, The Dirty Daddies, Revive en The Fortunate Sons naar Midwoud. De kaartverkoop is via www.snertpop.nl gestart.

De confettikanonnen kunnen weer worden klaargezet. The Dirty Daddies sluiten het festival net als in 2014 af. De koningen van de mash-up maken er met de hun energieke shows keer op keer een feestje van. Of ze nu op Concert at Sea staan, of in een lokale feesttent: een spektakel is het altijd.

De Groningse rapper Kraantje Pappie draait al enkele jaren op volle toeren mee in het circuit en scoorde een flink hit met Feesttent en scoort op dit moment met Euro’s.

Sunday Sun

Indie-popband Sunday Sun brak in 2014 flink door met ‘I Call You Honey’ en is sindsdien één van de populairste festivalacts.  Revive opent het bal op 12 november. De Venhuizer formatie, met Midwouder Stan Evers in de gelederen, speelt covers uit de jaren 60 en 70.

The Fortunate Sons staan bekend als de beste tributeband van Creedence Clearwater Revival (CCR) in Nederland. Met klassiekers als Bad Moon Rising, Proud Mary, I Put a Spell On You en Fortunate Son een feest der herkenning.

Kaarten kosten 18 euro in de voorverkoop en 22 euro aan de deur. Ze zijn in eerste instantie alleen online te koop. Eerder dit jaar organiseerde Stichting Snertpop samen met Café De Post een optreden van De Dijk. De kaarten voor dat evenement waren binnen een maand uitverkocht.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.