Terughaalactie: Boomhuis met 6 vingerpoppen

MEDEMBLIK – De binnenkant van het boomhuis artikelnummer PC004505 verteert na verloop van tijd, waardoor de vulling loskomt. De losgekomen vulling kan door kleine kinderen in de mond genomen worden waardoor het gevaar bestaat op verstikking. De productiefout zit uitsluitend in boomhuizen met Batchnummer H13H, verkocht door de producent tussen 15 januari 2014 en 12 juni 2014. Het Batchnummer staat op het label aan de onderkant van het Boomhuis.

Als u in het bezit bent van dit boomhuis stop dan onmiddellijk met gebruik ervan. Neem voor vervanging van het boomhuis contact met ons op. De vingerpoppen zijn volkomen veilig, deze worden dus niet vervangen.

Uitgeverij Manó, Dronten telefoon 0321 381359 (tussen 8.30 en 17.00 uur) email: mano.uitgeverij@online.nl www.manowebwinkel.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.