Geweldige financiële meevaller voor “Woonzorgcentrum Waterpark” Medemblik

MEDEMBLIK – Dankzij staatssecretaris dhr. van Rijn en de fantastische inzet van cliëntenraad, mantelzorgers en personeel kan waterpark veel wensen van en voor de bewoners van onze woning verwezenlijken. 

,, Daarbij denken we aan optredens met accordeonmuziek en Clownerie “Verhip” voor onze doelgroep, maar ook een abonnement voor de krant en muziektherapie,”zegt Bea Souer van Woonzorgcentrum Waterpark in Medemblik. 

Lees ook: Zorgcentrum Waterpark wil tovertafel voor haar bewoners

Maar dat is niet alles vertelt Bea Souer, ,,Ook de tovertafel is hiermede gerealiseerd.  Een tovertafel is een beamer die boven de eettafel hangt en spellen projecteert op tafel die reageren op de handbeweging van de bewoners. Zo kunnen we in een vertrouwde rustige omgeving onze bewoners een activiteit aanbieden met hun medebewoners maar ook met hun naasten en de zorg.

Het zorgcentrum is op 1 april gestart met de crowdfunding voor een Tovertafel via hetluktons.nl.  Daarnaast hebben een aantal organisaties om een donatie gevraagd en daar kregen zij al snel een positief respons op waaronder van de Rabobank, Unive, gemeente Medemblik. Ook een mooie donatie van de Vrienden stichting en de cliëntenraad ontbraken niet.

Er zijn ook fantastische bijdrages geleverd van de bewoners en hun familieleden en dat samen met een top inzet van collega’s en familieleden van de bewoners tijdens de Rabobank sponsor fietstocht is het Woonzorgcentrum super blij dat zij al zo snel de gehele financiering rond hebben en zij kunnen mededelen dat het Zorgcentrum Waterpark een Tovertafel gaan aanschaffen.

Bea Souer: ,, We hebben al veel te bieden, maar door deze meevaller kunnen de eerstkomende vier jaar meer waarborgen aan zinvolle dagbesteding. Fantastisch dat er ook positief nieuws is voor de zorg, en wij willen dan ook namens de bewoners van het Zorgcentrum Waterpark in Medemblik iedereen ontzettend bedanken.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.