Afsluiting deel Oosterhaven Medemblik wegens zwemwedstrijd.

MEDEMBLIK – Op zondag 24 juli aanstaande is het weer tijd voor de Brakeboer Trofee in de Oosterhaven van Medemblik. Om alles in goede banen te leiden wordt de Oosterhaven vanaf huisnummer 30 t/m huisnummer 57 afgesloten. De afsluiting duurt van 10:00 tot 18:00 uur.

Brakeboer Trofee

De Brakeboer Trofee is een 10 km marathon in de haven en voor de kust van Medemblik op zondag 24 juli. Start en finish voor het café Brakeboer aan de Oosterhaven in Medemblik. Juryvergadering in het café, aanvang: 10.00 uur. Er wordt gezwommen op een parcours van 500 meter.

Van de visafslag in Medemblik de haven uit, keerpunt en langs de kust van Medemblik. Ook hier is weer een keerpunt. Langs de kust naar het keerpunt voor de haven en dan weer richting de visafslag.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.