11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 07:17
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met regelmatig zonnige perioden maar de kans op een bui wordt ook zeker niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten 4Bft.

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in de gemeente Medemblik, met vannacht en morgenochtend nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 13 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 21 °C.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?