11.6 C
Medemblik
26 september 2020 02:15
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Het is niet de vraag of maar wanneer gaat het goed mis op de Westerdijk

MEDEMBLIK – Meerdere malen per maand moet de ambulance uitrukken naar wederom een gevalletje oeps vergeten voorrang te verlenen op de Westerdijk in Medemblik. De wegversmalling en de sluis zijn de twee grootste ergenissen voor de inwoners van Medemblik als het gaat om verkeersveiligheid.

Nog net even je auto ervoor gooien om maar niet even die 10 seconden te wachten.  Gisteren was er ook weer zo’n moment van ergenis. Maar liefst 3 auto’s nog snel even de wegversmalling oprijden terwijl ze de tegenligger duidelijk zien aankomen. Ook het busje dacht nog van ooh als zij gaan kan ik ook nog wel.

Ook vanmiddag was het weer raak. Deze keer scheelde het maar een paar millimeter of 112 kon weer gebeld worden om een ongeval door te geven.

Op de foto zag onze fotograaf Pascal van As het voor zijn neus gebeuren. Het verkeer vanaf de andere kant reed al de versmalling bij de sluis op en toch snel nog even gasgeven en je auto er voorlangs gooien.

Foto: Pascal van As
Foto: Pascal van As

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?