Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Festivalweekend Dijkpop en Avond van Andijk 8 & 9 juli

ANDIJK – Over een paar dagen staat de regio Andijk weer in het teken van De Avond van Andijk en Dijkpop. Voor veel gezinnen is De Avond van Andijk inmiddels een jaarlijks terugkomend avondje uit geworden. Dijkpop is met de jaren uitgegroeid tot een regionaal popfestival met een gemoedelijke sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken en vooral goede muziek. Muziek voor iedereen.

Headliners van dit weekend zijn; The Dirty Daddies, Dotan, Rondé, Dazzled Sticks, Mr. Polska, Peter Pan Speedrock en Kris Kross Amsterdam. In totaal zullen maar liefst 32 artiesten dit jaar de weg naar Andijk vinden.

Dijkpop vindt dit jaar op 9 juli plaats en de Avond van Andijk op 8 juli. Voor E-tickets en meer informatie kun je terecht op www.dijkpop.nl en www.deavondvanandijk.nl!

Reageren via facebook