6.9 C
Medemblik
4 december 2020 11:26
Medemblik Actueel.

Klik en TIk in de Bibliotheek van Medemblik

MEDEMBLIK – Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, start de Bibliotheek Medemblik op maandag 18 juli met de computercursus Klik en Tik. Klik en Tik is een computercursus van zes lessen, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen.

Tijdens Klik en Tik leren de deelnemers in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik. Speciaal hiervoor krijgen alle deelnemers een lesboek, wat ook na de cursus nog als naslagwerk kan dienen.

Aanmelden
Klik en Tik start op maandag 18 juli van 14.30 – 16.30 uur uur in de Bibliotheek Medemblik, Admiraliteitsweg 2 D, 1671 JA Medemblik. Zes weken lang is er iedere maandagmiddag een les.
Voor meer informatie of om uzelf aan te melden: bel 0228 – 743 943 of kijk op www.westfriesebibliotheken.nl.

Reageren via facebook