Open huis Interpack, zie hoe je met zonnepanelen zelf energie kan opwekken

ANDIJK – Tijdens het open huis van Interpack Westfriesland op vrijdag 8 juli gaat Zonnedak Interpack officieel van start en worden de zonnepanelen officieel in gebruik genomen. Vijfentwintig huishoudens uit Andijk en omgeving wekken op het dak van de coöperatie Zonnedak Interpack hun eigen energie op. 

Geïnteresseerde inwoners die ook energie willen opwekken en ondernemers die hun dak daarvoor ter beschikking willen stellen, zijn welkom. Het open huis is van 16.30 tot 20.30 uur op de Oosterweg 15 in Andijk. Aanmelden via openhuis@interpack.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.