13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:53
Medemblik Actueel.

Weerberichting Medemblik – zonnige perioden, later toenemende kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag begint met af en toe zonneschijn. Later op de dag neemt de bewolking toe en is er kans op een bui. Vervolgens trekt tijdens de avonduren, zoals het zich nu laat aanzien, een regengebied de provincie binnen. De temperatuur komt uit op maximaal 19 graden en de van zuid naar zuidwest ruimende wind wordt op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en neemt de kans op regen af in de gemeente Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?