Bengels & Banjers Zomermarkt

Medemblik- Zaterdag aanstaande vindt van 10.00u tot 17.00u de eerste Zomermarkt plaats. De markt heeft als thema Bengels& Banjers.  In het Bagijnhof vindt u een grote verscheidenheid aan kramen en informatiestands. Van prachtige kinderkleding, accessoires en kraamcadeautjes, tot kinderboeken, speelgoed en spulletjes voor kinderkamer,  van alles kunt u er vinden.

Ook kinderen kunnen zich tijdens de markt prima vermaken. Zo kunnen ze genieten van een poppenvoorstelling,  knuffelen met konijntjes,  ravotten op het springkussen of een rondje rijden op de pony’s.  Daarnaast is er een knutseltafel, een  voorleeshoek én een pleintje met houten speelattributen om lekker mee te spelen. 

Voor meer informatie over de Zomermarkten en de agenda, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten.

Programma:

  • Ieder heel uur: Poppentheater Frank Peters
  • 14.30uur:            Voorleesmoment kinderboekenschrijver Harald Timmer
  • 10.30-16.30uur Ponyrijden

Het springkussen, de knutselhoek, de kinderboerderij en het speelplein zijn de gehele markt geopend.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.