11.8 C
Medemblik
25 september 2020 20:41
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt

MEDEMBLIK – Net zoals gisteren is het ook vandaag wisselend bewolkt waar zeker vanochtend de zon regelmatig de kans krijgt om zich te laten zien. In de loop van de middag neemt de kans op een lokale regen- of onweersbui toe, in de avond klaart het dan weer op. De middagtemperatuur schommelt rond de 19 graden bij een matige wind uit het zuidwesten.

De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in de gemeente Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 21 °C

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?