Medemblik Actueel.

Archieffoto: Foto: Skeelerniieuws
Archieffoto: Foto: Skeelerniieuws
Schaatsen & skeeleren

Winst Janno Botman KNSB Baan Competitie Purmerend

ANDIJK – Tijdens de KNSB Baan Competitie in Purmerend heeft bij de Junioren-A heren Janno Botman de 300 meter voor zich weten op te eisen. Met toch nog wel een ruime voorsprong wist hij zijn wieltjes als eerste over de finish op de baan van Purmerend te duwen voor de nummer 2 Louis Hollaar uit Numansdorp en tom van Vliet uit Oudewater op plaats nummer 3. Op de afvalkoers wist Janno Botman niet de hoofdrol voor zich op te eisen, achter winaar Louis Hollaar uit Numansdorp wist Botman plaats nr. 4 te bemachtigen.

2e plaats Kay Schipper

Bij de Heren Senioren wist Medemblikker Kay Schipper achter Daniel Gregg uit Australië de 2e plaats voor zich op te eisen en daarmee zijn huidige vorm nog meer elan te geven. Luc ter Haar wist de laatste podiumplaats voor zich op te eisen vlak voor Rick Schipper uit Medemblik op plaats 4 en Twan Berlijn uit Medemblik op plaats 5. Tjeu Berlijn wist de lijst van Medemblikkers binnen de top 10 vol te maken door op plaats 8 te eindigen.

Kelly Schouten uit Zwaagdijk-Oost wist als derde te finishen tijdens de afvalkoers bij de Dames Senioren achter winnares Manon kamminga en Brittany Bowe, Lisanne Buurman eindigde op plaats 6.

Al met al weer mooie uitslagen voor de inline-skaters uit de gemeente Medemblik.

Reageer op dit onderwerp