13 C
Medemblik
27 september 2020 01:56
Medemblik Actueel.

Uitslag ‘stuur een selfie en win een taart’.

MEDEMBLIK – Via onze facebookpagina riepen wij alle geslaagden binnen de gemeente Medemblik op om een selfie of een foto van jou met de vlaggestok en tas te maken en die naar ons te mailen. De winnaar zou dan van ons een overheerlijke slagroomtaart van Bakkerij Raat krijgen.

Vandaag is dan de dag dat wij de winnaar bekend gaan maken uit de 41 inzenders.  Niemand van de redactie durfde zich er aan te wagen om een winnaar te kiezen daarom hebben wij Carla gevraagd om de winnaar te kiezen.

En de winnaar is…… trompetgeschal zwelt aan, tromgeroffel hoor je tot in Parijs… De winnaar is….

Milan Rooijers uit Medemblik..

Milan heeft met succes de Havo opleiding op het Wiringherlant college in Wieringerwerf afgerond en wil nu graag gaan toegepaste psychologie studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij hoopt dan ook dat hij wordt ingeloot.

Wij van Medemblik Actueel wensen Milan dan ook heel veel succes met zijn studie..

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?