Medemblik Actueel.

Algemeen

Wognumse Wils Raaijmakers komt met debuutroman

Schakel nachtmodus in

WOGNUM – Wils Raaijmakers is een ‘gewone’ huisvrouw die parttime in de zorg werkt. Ze is ook spiritueel coach ‘vernieuwend denken’ en denkt het allemaal te weten. Daarom schreef de Wognumse haar debuutroman: ‘Leven zoals het bedoeld is’. Nee, niet om er rijk van te worden, maar om haar in de 57 jaar opgedane spirituele inzichten aan te bieden. Om mensen te helpen, op een leuke, speelse en makkelijk leesbare manier.

Geen belerende lesjes of schoolse oefeningen, maar een spannende roman over herkenbare mensen. Zij leven zoals stervelingen in de oertijd deden, met de kennis van nu. In het verhaal worden twee dorpen met elkaar geconfronteerd. De ene kern leeft volgens de filosofie van onder andere Louise Hay, Science of Mind. De andere vestiging is een verkleinde weergave van de maatschappij zoals die nu is. Deze confrontatie is niet zonder gevolgen en de mensen uit beide gehuchten beleven spannende avonturen. Wie maakt de beste keuzes, met als doel een gelukkig en vervullend leven te leiden?

Het boek is geschikt voor volwassenen en tieners vanaf ongeveer 14 jaar,meldt onze nieuwspartner RODI Media.

Reactie van een lezer: Ik heb het boek gedownload en gelezen en heb bewondering voor de plezierige schrijfstijl en de boodschap die het verhaal in zich draagt. Het zet aan tot nadenken over eigen keuzes en handelen en de verantwoordelijkheid voor eigen geluk in het leven. Kortom: een mooi geschreven diepzinnig verhaal. Bedankt.

Wie interesse heeft in het boek kan contact opnemen met de schrijfster, Parelgras 22 in Wognum, tel. 06-55792807. Meer informatie: www.hamawillow.nl/boek.

Reageer op dit onderwerp

X