Weerbericht Medemblik – zomers warm

MEDEMBLIK – Vanochtend vroeg trekken de onweersbuien weg en nemen bovendien in betekenis af. In de middag is er weer een buienkans, maar in de avond wordt het waarschijnlijk droger. Wel vrij veel lage bewolking. Verder maxima rond de 25 graden elders. De wind is eerst zuidelijk en later noordwest.

De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in de gemeente Medemblik. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag en 12 °C ’s nachts. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op neerslag af en worden de nachten warmer met temperaturen rond 13 °C.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.