Medemblik Actueel.

Algemeen

Omring geschrokken van dodelijk ongeval Martinus Medemblik

MEDEMBLIK – De bejaarde man die vorige week woensdag aan het eind van de middag een noodlottige val maakte met zijn rolstoel heeft het ongeval niet overleefd. De man werd ter plaatse zoveel mogelijk gestabiliseerd door het toegesnelde ambulance personeel en de trauma-arts van het ziekenhuis in Amsterdam die met de traumaheli naar Medemblik was gevlogen.

Job Leeuwerke woordvoerder van Omring zegt: ,, Wij leven mee met familie en vrienden van de betreffende bewoner. Er is regelmatig contact met hen. Voor zover wij nu kunnen beoordelen is er op de juiste manier gehandeld. Bij ernstige incidenten doen wij altijd grondig onderzoek naar feiten en omstandigheden. Het is nu echter te vroeg om hier iets over zeggen of om hier conclusies aan te verbinden.”

Het ongeval heeft bij de bewoners van Martinus in Medemblik veel indruk gemaakt en zijn nog steeds van slag door het ongeval.. ,, wat verschrikkelijk, hij had het zo naar zijn zin hier en dan gebeurt er dit,” vertelt ons 1 van de bewoonsters.

 

Reageren via facebook