Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt met kans op neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag is de kans op zon vrijwel niet aanwezig, de bewolking is zeer hardnekkig en uit deze bewolking kan neerslag gaan vallen, lokaal mogelijk tot wel 15mm. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuidwesten.

De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in de gemeente Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 21 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 18 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.