Medemblik Actueel.

Tennis

Kampioenen Medemblikker Tennisclub zijn bekend.

MEDEMBLIK – Afgelopen week zijn bij de Medemblikker Tennisclub (MTC) weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. En ook dit jaar was het weer spannend tot de laatste bal wie er kampioen zou worden.

Afgelopen zondag werden de finales gespeeld waar Michelle v/d Herberg en Sebastiaan Pot zich na afloop tot clubkampioenen mochten laten huldigen. Bij mooie weersomstandigheden en veel belangstellende tennisliefhebbers was het goed vertoeven op het tennispark. Sebastaan Pot wist in een spannende 3-setter te winnen van voormalig kampioen Lorenzo Moreno. Michelle van der Herberg won in de finalepartij van de jonge talentvolle Kim Tiben.

In totaal werd er door 80 personen in diverse categoriën om de prijzen gestreden.

Reageren via facebook