25.2 C
Medemblik
11 augustus 2020 01:59
Medemblik Actueel.

WestFriesland SEW maakt dubbelslag met 2 nieuwe speelster

NIBBIXWOUD – Zoals de club de afgelopen week al aangaf, er was meer transfernieuws in de maak. Westfriesland SEW kan ditmaal zelfs twee namen bekend maken.

Als eerste is dat de 21 jarige Lisa Bos die de afgelopen jaren uitkwam voor UDSV, Fortissimo en als laatste Quintus. Bos is een welkome aanvulling, want zij is een linkshandige opbouwster met lengte en een prima schot. De afgelopen weken heeft Lisa al meerdere malen meegetraind en ook in de oefenduels heeft ze duidelijk haar visitekaartje kunnen afgeven.

Als tweede naam komt er een oude bekende uit de hoge hoed. De 25 jarige Nicole Wenker zal haar handbalkunsten weer gaan laten zien op het hoogste niveau. Met al haar ervaring en ongelofelijke strijdlust is zij een absolute meerwaarde binnen de selectie van Ronald van der Kamp. Nicole kan op meerdere posities uit de voeten en beschikt over een prachtige linkerarm.

“Of de selectie nu compleet is moet nog blijken, want we zijn nog met een speelster in gesprek” zegt manager Vincent Baten. “Daarnaast heeft ook ons Dames 2 team de volle aandacht, want zij maken onderdeel uit van de topsportselectie”.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?