Politie haalt spookrijder van A7

REGIONIEUWS – Via 112 kwam er een melding binnen dat tussen Zaandam en Den Oever een spookrijder gesignaleerd was en toen de politie ging kijken werd deze wel gevonden maar is vermoedelijk op de snelweg ongekeerd omdat deze even later niet meer werd aangetroffen.

Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd, de politie roept ook op zodra u een spookrijder ziet deze met lichtsignalen te waarschuwen en gebaren te maken als deze voorbij rijdt dat de persoon aan het spookrijden is.  Vaak zijn het oudere weggebruikers die zonder het door te hebben de verkeerde afslag hebben genomen.

In september 2015 liep het helemaal verkeerd af toen een spookrijder op de A7 ter hoogte van Middenmeer een ongeval veroorzaakte waarbij 2 mensen het leven lieten. Een 52-jarige inwoner van Callantsoog reed toen vol op de auto van een 57-jarige inwoner van Volendam. Beiden kwamen hierbij om het leven.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.