Archieffoto Kay Schipper

Kay Schipper derde tijdens KNSB Marathon Cup Achterveld

MEDEMBLIK – Ruim achter de winnaar Ingmar Berga wist Kay Schipper als de nummer drie over de streep te komen. Berga had deze wedstrijd uitgekozen om zijn gram te halen op het niet geselecteerd worden door de bondscoach voor het EK in Steenwijk.  In zijn eentje reed Berga ver voor de rest van het veld uit om zo de winst voor zich op te pakken.

De sprint voor plaats 2 ging tussen de Fransman Alex Contin en onze stadsgenoot Kay Schipper, broer Sjaak Schipper wist als 12 over de streep te komen en de verassende winnaar van vorig weekend Rick Schipper kwam deze keer niet eens over de finish en kreeg een DNF achter zijn naam.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.