Drie aanhoudingen na winkeldiefstal Wervershoof

Wervershoof – De politie heeft zaterdag drie mannen van 24, 29 en 38 jaar aangehouden nadat zij in het winkelcentrum op het Raadhuisplein meerdere winkeldiefstallen hebben gepleegd. Twee van de verdachten stapten na de diefstal in een auto waar de derde verdachte achter het stuur zat. 

Een getuige meldde dat het trio reed in de richting van de Westfrisiaweg in Hoorn. Agenten besloten met meerdere auto´s naar het drietal uit te kijken. Op de A7 kreeg de politie de verdachten in beeld en heeft de auto staande gehouden.

Het trio voldeed aan het signalement die de getuige had doorgegeven en agenten hebben hen aangehouden. In de auto werden de goederen aangetroffen die zij even daarvoor bij meerdere winkel hadden gestolen. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De gestolen spullen zijn in beslaggenomen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.