Rommelmarkten in de gemeente Medemblik

3e zomerfair en rommelmarkt Benningbroek

BENNINGBROEK – Na het succes van vorig jaar organiseren wij, Café de Roode Leeuw,  samen met Carnavalsvereniging de Deursackers een Zomerfair en een jaarlijks terugkerende rommelmarkt op zondag 26 juni 2016.

Zondag 26 juni beginnen we om 11 uur met de rommelmarkt en de zomerfair. De rommelmarkt zal in en rondom Café de Roode Leeuw plaatsvinden. Zoals ieder jaar zullen er voor de koopjesjagers weer volop spullen aanwezig zijn op bij de kramen.

De opbrengst van de rommelmarkt zal gebruikt worden om carnaval 2017 te organiseren, wat tevens een jubileum(44ste ) jaar zal zijn. Hierbij kunt u denken aan de organisate van de kindermiddag, de bouw van de carnavalswagen of de presentjes voor de ouderen en zieken in de dorpen Benningbroek en Sijbekarspel. De rommelmarkt zal om 14.00 eindigen.

De Zomerfair zal daarentegen doorgaan tot 17.00. De kramen en stands van de zomerfair zullen op de Kerkelaan (naast Café de Roode Leeuw en het “Witte Kerkje”) staan. Er zal net zoals vorig jaar weer een grote diversiteit van kramen aanwezig zijn (vorig jaar méér dan 50!).

Wij zijn nog bezig met een leuke aanvulling maar daar kunnen wij nog niets over kwijt, zondag de 26ste zal bekend worden wat het is. Een hoop gezellige reuring in het dorp met natuurlijk ook een hapje en een drankje. Voor de kinderen zal er ook een leuke activiteit zijn. Voor iedere leeftijd wat wils zoals u van de Deursackers gewend bent!

Theetuin The Twins is ook open en deze heeft buiten haar mooie theetuin ook diverse workshops waar u zich voor kan inschrijven of aan deelnemen. Parkeren kan op de aangegeven parkeerplekken nabij Café de Roode Leeuw en langs de Oosterstraat.

Wij hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen in Benningbroek zodat het een jaarlijks evenement word. Voor meer informatie kijk op www.roodeleeuw.info  en www.dedeursackers.nl of via Facebook (De deursackers of Café de Roode Leeuw).

  • Locatie: Café de Roode Leeuw Oosterstraat 38 1654 JK, Benningbroek

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.