Medemblik Actueel.

Bedrijven

Kevin Wijbenga van Wijbenga BV in RTL programma over duurzaamheid

MEDEMBLIK – Er zijn veel manieren om het milieu te ontlasten. Binnen de bestratingbranche zijn er veel innovaties te vinden om dit voor elkaar te krijgen. Één van die innovaties is het gebruik van elektrische machines. Deze machines hebben onder andere als voordeel dat er geen CO2 uitstoot meer is en wordt er 5 liter diesel per dag bespaard. Het gebruik van de machine is ook nog eens beter voor het personeel dat er mee werkt. Kevin Wijbenga van Wijbenga Medemblik maakt hier gebruik van en deelt in Doe Maar Duurzaam! zijn visie over duurzaam en verantwoord bestraten.

Zondag 19 juni om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over duurzaam bestraten is zondag 19 juni te zien in de uitzending ‘Milieu’ van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op zaterdag 25 juni om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Reageren via facebook