15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 17:37
Medemblik Actueel.

Groningse bommenlegger bedreigde ook Jumbo in Medemblik

MEDEMBLIK – Vandaag is de rechtzaak tegen de man die er van wordt verdacht bommen te hebben geplaatst bij Jumbo supermarkten in Groningen. De man wilde zo bitcoins van Jumbo ontvangen. De man bediende zich van de naam ‘Sir Achmed’, maakte vrij professionele bommen om zijn dreigementen kracht bij te zetten.

De man verstuurde ook dreigbrieven en de eerste brief had een verkeerd adres waardoor deze dreigement bij Jumbo Spellen in Medemblik terecht kwam.  Pas op 8 mei kwam de eerste brief bij Jumbo Supermarkten binnen met de eis om 2000 bitcoins te betalen, 450.000 euro, anders zouden er bommen afgaan bij de supermarkten. ,, You are about to meet de mother of Satan,” schreef de verdachte in de dreigbrief.

Reageren via facebook