Medemblik Actueel.

Bedrijven

Win ’n maand lang chocolade bij de Wereldwinkel Medemblik

Medemblik – Met ’n beetje geluk en lekkere trek…. De komende weken maak je bij Wereldwinkel Medemblik kans op een maand lang Tony’s Chocolonely repen! De Wereldwinkel heeft vijf gouden kaartjes verstopt in alle smaken (!) chocolade repen. De repen met de kaartjes zijn verspreid door alle Wereldwinkels in Nederland. Ben je de gelukkige die dit kaartje vindt, dan win jij een maand gratis chocolade!

Geluk is hier te koop

Geboorte, op kamers gaan, trouwen, afscheid nemen van werk of het verwennen van een geliefde. Bij al deze momenten zoek je vaak een passend cadeau met een bijzonder verhaal. In de maanden mei en juni schenkt Wereldwinkel [NAAM] extra aandacht aan cadeaus die geluk brengen of geluk symboliseren. Iemand een cadeautje geven of zelf een cadeautje ontvangen, is al een manier om geluk te ervaren. Door het bieden van inspiratie wil de Wereldwinkel je helpen het juiste cadeau te vinden.

Fairtrade cadeauwinkel

De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 205 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Reageren via facebook