Weerbericht Medemblik – vrij zonnig en het wordt 9 graden

Medemblik – Over het weer voor vandaag kunnen wij kort zijn.. zonnig. De zon zal vandaag frequent te zien zijn, de middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar donderdag komt er bewolking onze regio binnendrijven en kan het gaan regenen.

Donderdag wisselvallig met af en toe wat lichte motregen bij een middagtemperatuur van 10 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten, donderdagavond/nacht blijft het zo goed als droog.

Het nieuwe jaar begint ook met afwisselend zon en bewolking. De wind draait naar het zuidoosten en is matig 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden. Vanaf zaterdag neemt de wisselvalligheid weer toe en neemt ook de kans op neerslag toe. De middagtemperaturen dalen naar de normale waarden van 5 graden overdag en rond het vriespunt in de nachten.

eps_pluim_tt_06235