Omring deelt holybollen uit

Regionieuws – U kent ze wel. Mensen die altijd voor een ander klaar staan. De stille krachten waar we niet zonder kunnen. Omring wil ze graag de waardering geven die ze verdienen. Daarom deelt Omring Holybollen uit.

Zoals wijkverpleegkundige Marissa Burgmeijer bij dhr. de Graaff (links op de foto) in Blokker. Hij wilde graag Simon Kooten in het zonnetje zetten omdat Simon altijd voor hem klaarstaat. Na de 1ste Holybol zijn er vandaag nog 599 Holybollen uitgedeeld. In Hoorn en in Zijpe en de komende week nog in Opmeer, Enkhuizen, Medemblik, Anna Paulowna en op Texel!

Meer info op www.omringpas.nl/holyhulp.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.