18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 18:48
Medemblik Actueel.

Laura Breebaart in muziekcafé Brakeboer

Medemblik – Laura Breebaart, schilderes en zangeres uit Medemblik, treedt oudejaarsnacht om 0,30 uur op in café ‘t Swarte Woifke aan Oosterhaven 30 in Medemblik. Zij is even over vanuit Tel Aviv en heeft in Israël een repertoire opgebouwd met bekende wereldsongs uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.Na het vuurwerk staat Laura op het podium. De entree is geheel gratis.

laurasestriLaura Breebaart is een creatieve duizendpoot. In 2009 studeerde ze af aan de KABK in Den Haag, richting schilderen. Ze is onder andere werkzaam geweest als vocalist voor verschillende bands, als model en werkzaam als kunstenares. Met een voorkeur voor tekenen en schilderen weet ze opvallende projecten neer te zetten.

Acht jaar geleden kreeg ze haar eerste zangles op de toneelschool in Purmerend en toen kreeg ze een jaar privéles. Haar eerste rock-cover-bandje heette “Vanished”, waarvan ze veel leerde en ze trad een aantal keren op in de omgeving.

 

Reageren via facebook