Weerbericht Medemblik – perioden met zon en het wordt 11 graden

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met zonnig perioden waardoor de temperatuur oploopt naar 11 á 12 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar 6 graden en draait de wind naar het zuiden.

Dinsdag wat meer bewolking maar met 10 graden is het nog steeds record warm voor de tijd van het jaar. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden. Vanaf woensdag gaan de tempeaturen wat naar beneden, woensdag 8 graden en een vrij krachtige wind uit het zuiden.

Donderdag, oudjaarsdag, staat in het teken van veel bewolking en regen. Over de hoeveelheden kan nog weinig verteld worden en ook wanneer het precies gaat regenen. Maar dat het donderdag gaat regenen staat wel vast. Overdag wordt het 9 graden en in de nacht naar vrijdag 1 januari 2016 daalt de temperatuur naar 5 graden.

Op termijn krijgen wij te maken met een paar dagen wintersweer. De temperatuur gaat dan in de nachten onder nul uitkomen en overdag nog maar net boven het vriespunt. Ook neemt de kans op sneeuw toe. Maar of dit een echte winterse periode inluid, de berekeningen zeggen van niet.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.