Medemblik Actueel.

Theater

Met Medemblik Actueel naar Speelman en Speelman in het bon-theater

Medemblik – Ook in het nieuwe jaar gaan wij gewoon door met het weggeven van vrijkaarten voor theatervoorstellingen in het Bon-theater en daarom geven wij 2 vrijkaarten weg aan diegene die de opgave weet te raden.

Speelman en Speelman – Lach het weg..

Alleen muziek en humor kunnen ons redden, is het standpunt van de gebroeders Speelman en Speelman. In hun jeugd hadden ze al moeite om bij kleurplaten binnen de lijntjes te kleuren. En dat is nog steeds zo. Nu ze ouder worden, beseffen ze namelijk dat het niets uitmaakt of je wel of niet binnen de lijntjes blijft, want als de wereld wil dat je perfect bent, kun je ook niets anders doen dan aanhaken en het proberen weg te lachen. Ook in dit programma proberen ze met mooie liedjes en absurde scènes en een flinke dosis humor de wereld om hen heen te begrijpen.

Maar hoe kunt u nu 2 kaarten winnen voor de voorstelling op 9 januari 2016.?  Noem minimaal 3 grote namen van theaterartiesten die in het Bon-Theater hebben opgetreden en daarmee bedoelen wij die bij het grote publiek bekend zijn en ook regelmatig op TV te bewonderen zijn/waren.

Mail voor 4 januari 2016 het juiste antwoord naar de redactie, de uitslag wordt op 5 januari bekend gemaakt.

Reageren via facebook