Weerbericht Medemblik – kans op regen en het wordt 12 graden

Medemblik – Vandaag hebben wij kans op wat lichte motregen en een vrij krachtige wind uit het zuidwesten, de middagtemperatuur loopt op naar 12 graden. In de nacht naar maandag koelt het niet verder af dan tot een graad of 9.

Maandag en dinsdag vrij veel zon met een middagtemperatuur zo rond de 11 graden, het blijft droog en er staat een matige wind uit het zuiden tot zuidoosten 4Bft. Vanaf woensdag gaat de temperatuur tijdelijk wat naar beneden. Woensdag nog 9 graden, donderdag 7 graden met veel bewolking en een kleine kans op wat neerslag.

Kijken we naar oudjaarsavond dan zien wij dat er vanaf uit zuiden een front met veel regen onze kant op gaat komen. Het is nog onzeker hoe laat dit front boven onze regio komt te liggen maar er is wel kans op stevige regenbuien met tot wel 10mm neerslag en een vrij krachtige tot krachtige wind.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.