Net niet voor Medemblikker Pim Schipper tijdens NK-schaatsen

Medemblik – Met een 6e plaats in de eindrangschikking heeft Medemblikker Pim Schipper zich niet weten te plaatsen voor het WK-sprint. Achter de nieuwe Nederlands kampioen Kai Verbij de als tweede geplaatste Jan Smeekens en de als derde geplaatste Ronald Mulder eindigde Pim als zesde.

In de eerste 500 meter wist Pim nog als 5e te finishen maar een slechte 2e 500 meter waarop hij 9e werd wierp hem terug in het klassement tot plaats 6. Schipper zelf had gehoopt op een plaats bij de eerste 3 of 4 om zich zo te kunnen plaatsen voor het WK-afstanden.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.