Medemblik Actueel.

Budoschool Takken/Shi-Sen-Do sluit meerjarencontract met 3 sponsors

Opperdoes – Onlangs heeft de Budoschool Takken/Shi-Sen-Do een 4 jarencontract afgesloten met drie Sponsor/Partners. De kwaliteitsschool in zelfverdedigingskunsten uit de gemeente Medemblik timmert al jaren aan de weg en is inmiddels “hofleverancier” bij de jiu jitsu kernploeg van de Judo Bond Nederland.

Bij het laatste Nederlandse Kampioenschap was Shi-Sen-Do verder de best scorende jiu jitsu school van Nederland. Verder zijn zij actief bij presentaties en Masterclasses in het bedrijfsleven en de school staat in Nederland inmiddels aan de top op het gebied van Jiu Jitsu welke feitelijk de basis is van alle krijgskunsten. Het Judo, Karate en Aikido zijn uit het Jiu Jitsu ontstaan en heeft daarom een grote karaktervormende waarde op de beoefenaars.

De school wil nu ook internationaal doorbreken en heeft daarom de aansluiting gezocht met het bedrijfsleven. Robert Takken, eindverantwoordelijk voor de idealistisch zelfverdedigingsschool, is daarom heel blij met de meerjarige verbintenis met drie partners/co-sponsors.

“Wij waren niet op zoek naar gewone sponsors maar naar bedrijven die ook kwaliteit als een missie zien. Daarnaast willen wij met onze school ook maatschappelijk relevant zijn en de partners hier ook daadwerkelijk bij betrekken. Natuurlijk willen wij successen boeken maar wij zetten ons ook in voor meerdere goede doelen en zijn ook heel zichtbaar in het bedrijfsleven.” zegt Robert Takken

“Ik ben daarom superblij met het vertrouwen van TonCa, Topvloeren en Bouwbedrijf Hans Bossen. TonCa is een hele grote naam op het vlak van aanhangwagens en (boot)trailers. Topvloeren heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland en zij leveren kwaliteitsvloeren tegen een scherpe prijs. Bouwbedrijf Hans Bossen is verder een regionaal zeer bekende aannemer die sterk is in kwaliteitsbouw in het unieke bouwsegment.” gaat Robert Takken verder. 

Het feit dat alle 3 bedrijven een meerjaren verbintenis aan willen gaan zegt al voldoende, er is veel wederzijds respect en vertrouwen. Robert Takken heeft het dan ook liever over “Partners” die willen helpen om Internationaal door te breken maar ook om samen werken aan een prachtige samenwerking waarbij Budoschool Takken/Shi-Sen-Do weer een bijdrage kan leveren aan de naamsbekendheid van deze bedrijven.

DSC05622

 

Reageren via facebook