Noord-Hollandse gemeenten gaan BOA’s onderling uitwisselen

Regionieuws – Gemeenten in de regio Noord-Holland Noord wisselen toezichthouders uit. Dit moet leiden tot betere samenwerking tussen gemeenten bij het toezicht op de Drank- en Horecawet.

Zo kunnen de toezichthouders in elkaars keuken kijken en als er meer toezichthouders nodig zijn, zoals bij een evenement, kunnen collega’s van andere gemeente makkelijker bijspringen,meldt onze nieuwspartner WEEFF

Toezichthouders of Buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) hebben een belangrijke rol als het gaat om het naleven van de Drank- en Horecawet. Vooral het terugdringen van de verkoop van alcohol aan jongeren heeft prioriteit.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.