Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Muzikanten kunnen zich weer inschrijven voor de Muzikale Wandeling Wervershoof

Wervershoof – Na het enthousiasme van de deelnemers en de vele bezoekers aan de muzikale wandeling van de afgelopen drie edities, wil de werkgroep op 16 mei, eerste pinksterdag, dit evenement wederom houden in het West-Friese dorpje Wervershoof. Iedereen van binnen en buiten het dorp kan hieraan meedoen. De bedoeling is om op zoveel mogelijk akoestische wijze, het muzikale talent te tonen.

De organisatie wil een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen presenteren; van volksmuziek tot jazz, van rock tot rap en van pop tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijl zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Vormden in vorige wandelingen de tuinen van inwoners van de Dorpsstraat en later de Bonstraat, Neuvel en de Nieuwstraat het decor voor dit evenement, voor het aankomende jaar is gekozen om in de Simon Koopmanstraat (van Bonstraat tot Slotlaan) ruimte voor muziekoptredens te regelen.

Wie een instrument bespeelt, alleen of in een groep, dan is dit een prachtige mogelijkheid om dat te demonstreren. De werkgroep hoopt zo de vele toeschouwers te laten genieten van alle muzikale talenten. Zij hebben er alleen maar veel plezier in om alle bezoekers een gezellige muzikale dag aan te bieden.

Wie zich wil aanmelden vragen heeft, kan contact opnemen met Loek Boon, tel. 06-53278856 of stuur een e-mail naar loe.boon@ziggo.nl. Wie niet weet wat de muzikale wandeling inhoudt, dan staan op You Tube filmpjes die een indruk van het evenement geven.

Reageer op dit onderwerp

X