Medemblik Actueel.

Algemeen

Kick-off bijeenkomst toeristische marketing Medemblik

Medemblik – Woensdag 16 december kwamen zo’n 25 toeristische organisaties naar Wervershoof voor de kick-off toeristische marketing in de gemeente Medemblik. Ze maakten kennis met de aanjager toeristische marketing Silvia Hania én met elkaar.

Pittige discussies en levendige gesprekken, zo kan de avond wel samengevat worden. Nadat Silvia Hania had verteld hoe ze het wil gaan aanpakken, gingen de aanwezigen met elkaar in gesprek over de identiteit en het imago van toerisme in de gemeente Medemblik. Dat leverde grote verschillen op, maar zeker ook gedeelde beelden. De meeste aanwezigen vonden dat Medemblik en landelijk Medemblik gastvrij zijn, een uniek aanbod hebben en de toeristen veel te bieden hebben. We moeten dat alleen veel meer uitdragen én uitleggen waar Medemblik ligt.

De volgende bijeenkomst is op 13 januari 2016 in Medemblik. Alle toeristische organisaties zijn daar weer van harte welkom.

Reageren via facebook