23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:59
Medemblik Actueel.

Vrijwilliger in beeld: de heer Reus uit Medemblik

Medemblik – De gemeente Medemblik streeft ernaar dat u naar volle tevredenheid in onze gemeente woont. We weten dat een veilige en verzorgde leefomgeving hiervoor een belangrijke voorwaarde is. Onze buitendienst zet zich hier dagelijks in voor in. Ook zijn er inwoners die zich actief inzetten voor de kwaliteit en veiligheid van hun woonomgeving. We waarderen dit enorm

Ook zijn er inwoners die zich actief inzetten voor de kwaliteit en veiligheid van hun woonomgeving. We waarderen dit enorm. Samen zorgen we op deze manier voor een goede en veilige leefomgeving in onze gemeente. Om te laten zien dat we deze actieve inwoners waarderen, brengen we eens per twee weken één van hen in beeld. Deze week mijnheer Reus uit Medemblik.

Meneer Reus

Meneer Reus uit Medemblik ruimt vaak het zwerfafval op bij het recreatieparkje. “Een opgeruimde omgeving woont een stuk prettiger”, vindt hij. Wij vinden het fantastisch. Bedankt, meneer Reus!

Ook iemand aanmelden?

Bent of kent u iemand die bijdraagt aan een veilige en verzorgde leefomgeving? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@medemblik.nl of neem u contact op met de buitendienstmedewerker in uw buurt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?