De kratjes met bidonnen en het nieuwe sponsorbord.

Rabobank West-Friesland tekent voor drie jaar bij als sponsor Strandvogels

Onderdijk – Strandvogels beschikt over heel veel sponsors en de meeste daarvan zijn al heel lang aan de club verbonden. Zo ook de Rabobank West-Friesland. Met ingang van dit seizoen is de samenwerking tussen Strandvogels en de Rabobank weer met drie jaar verlengd.

Naast een sponsorbijdrage door middel van het huren van een reclamebord ontving Strandvogels bij de verlenging van de overeenkomst ook vijf kratten met bidons en een picknicktafel. Na de inspanningen op het voetbalveld kan dus voortaan even uitgerust worden op het bankje, waarbij via een bidonnetje de vochtvoorraad weer kan worden aangevuld!

de nieuwe picknicktafel
de nieuwe picknicktafel

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.