14.7 C
Medemblik
9 juli 2020 03:32
Medemblik Actueel.

U had het natuurlijk al kunnen raden he, Z.G.A.N zat achter het drijvend chinees restaurant

Medemblik – Na ons telefoontje met Johan Blokker afgelopen week wisten wij hier op de redactie direct hoe de steel in de bezem stak. Z.G.A.N had weer een prachtige ludieke stunt bedacht om 2 prachtige avondjes cabaret nog meer glans te geven.

Een hevig ontkennende Johan Blokker die ons wist te melden dat hij overspoeld werd met vragen of Z.G.A.N achter deze stunt zat. ” Nee ik zou het echt niet weten wie dit doet, mocht je er achterkomen laat het mij dan weten ben wel erg benieuwd,” was zijn reactie op vragen van onze kant.

Alex Gitzels van OnsWestFriesland belde zelfs de huidige eigenaar van het drijvende en failliete chinees restaurant in Den Helder op om er achter te komen of die meer wist, en ook deze man wist niet wat hij hoorde. “Hij kan weinig zeggen over het nieuws uit Medemblik. Hij vertelt niks te weten over de floating palace in Medemblik. In het gesprek met onze redacteur zou de boot wel verkocht zijn, maar geen nieuwe eigenaar hebben. Een vreemd verhaal dus.” schrijft Alex Gitzels.

Vrijdagavond kwam dan de aap uit de Z.G.A.N mouw. Helemaal aan het einde van de show werd op een groot scherm de flyer nogmaals vertoond en werd het publiek door de 3 heren van Z.G.A.N het publiek erop gewezen dat de letters Z.G.A.N in het Chinees op de Flyers staan.

Beide avonden zelf waren een enorm succes, cabaret van de bovenste plank en doet in niets onder voor de gevestigde orde in Nederland. Z.G.A.N is wat de redactie betreft rijp voor een stap voorwaarts, richting het grote publiek. Succes verzekerd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?