René Bierdrager ondertekent 4e overeenkomst met Strandvogels

Onderdijk – Een paar weken geleden werd al bekend gemaakt dat René Bierdrager en Strandvogels de samenwerking voor de derde keer zullen verlengen. Daarmee begint René na het huidige seizoen aan zijn vierde termijn bij Strandvogels. De samenwerking bevalt van beide kanten uitstekend en de resultaten zijn ook prima, dus er was geen enkele reden om op zoek te gaan naar een andere hoofdtrainer.

Voorafgaand aan het laatste competitieduel van 2015, tegen Hauwert ’65, werd het nieuwe contract ondertekend in bijzijn van Cees Duijn en Colinda Korver. Al voor de feestdagen heeft Strandvogels de zaakjes voor het nieuwe seizoen dus op orde, veel succes de komende anderhalf jaar!

Op de foto: René Bierdrager ondertekend het nieuw contract dat hem voor nog een seizoen aan Strandvogels verbind.(foto: v.v. Strandvogels)

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.