Medemblik verhoogd belastingen meer dan afgesproken, PWF wil opheldering college

Medemblik – In de kaderbrief die door de gemeenteraad is vastgesteld is afgesproken dat de OZB-tarieven in 2016 niet meer dan met 1% verhoogd zouden worden. Uit cijfers die nu bij PWF bekend zijn is de verhoging meer. Daarnaast circuleren er verschillende bedragen waarover PWF duidelijkheid wil.

Het OZB stijgt in de gemeente Medemblik volgens deze kaderbrief en cijfers die wij in ons bezit hebben met 1.8%, maar PWF-fractievoorzitter Siem Zeilemaker ziet veel verschillen tussen wat was afgesproken en wat er nu in de kaderbrief staat. .

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.