Nieuweboer zaalvoetbaltoernooi Wervershoof

Wervershoof – Zaalvoetbalvereniging Nieuweboer houdt op 26 december om 10.00 uur haar traditionele zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Dars, Europasingel 114 in Wervershoof. Van de deelnemende ploegen verwacht de organisatie veel attractieve wedstrijden, met technisch zaalvoetbal en fraaie doelpunten.

Negen teams uit West-Friesland spelen dit jaar mee. Het deelnemersveld wordt compleet gemaakt door Zeemacht uit Den Helder, het team komt uit in de eerste divisie. Uit West-Friesland doen mee: Sporting Andijk, uitkomend in de hoofdklasse zaalvoetbal; Zouaven uit Lutjebroek, een ploeg met technisch vaardige spelers en actief in de eerste klasse op het veld; West-Frisia uit Enkhuizen, een stabiele tweede klasser en uit Venhuizen/Hem; het jonge team van Alpha Tours, de ploeg voetbalt in de eerste klasse; GrootNieuweboer Makelaardij; FCHK en Nieuweboer H1, uitkomend in de hoofdklasse, Nieuweboer H2 uit de tweede klasse en de jonge ploeg van Nieuweboer A1.

De poulewedstrijden worden gespeeld in beide sporthallen, waarna de finalewedstrijden om 14.00 uur worden afgerond in de Darshal. De finale start om 16.00 uur. De wedstrijden staan onder leiding van zes ervaren KNVB scheidsrechters.

Beide tennishallen en sporthal Olympia zijn deze dag het domein van de jeugd en de dames. In diverse competities spelen zij hun toernooi.

Het evenement gratis bij te wonen voor publiek, en u vind de Dars aan de Europasingel 114, 1693 Wervershoof

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.