16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 14:04
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt wel droog en het wordt 7 graden

Medemblik – Vandaag is de laatste dag van deze week dat wij nog met een temperatuur van onder de 10 graden te  maken hebben. Dankzij een zuidoostelijke wind wordt er veel bewolking aangevoerd en loopt de middagtemperatuur op naar 7 graden. De wind is matig 4Bft. en het blijft ook zo goed als droog. In de nacht naar woensdag komen er buien onze regio binnendrijven en gaat het regenen.

Woensdag een grijze natte dag maar door de aanvoer van warme lucht uit het zuidwesten van Europa loopt ook bij ons de temperatuur op naar rond de 11 graden, ruimschoots boven normaal. De wind is matig 4Bft.  In de nacht naar donderdag koelt het af naar 10 graden waar 2 á 3 graden normaal is.

Donderdag zonnige perioden met zon een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft en het blijft droog. Alleen de middagtemperatuur loopt op naar een lenteachtige 14, misschien wel 15 graden. Normaal is 6 graden voor deze tijd van het jaar. 

Ook de rest van de week blijven wij deze hoge temperaturen houden, vrijdag 12 en zaterdag 11 graden, al is het op zaterdag wel zwaarbewolkt.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook