13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 08:27
Medemblik Actueel.

En dit is de slechtste slogan van 2015.

Regionieuws – Voor de tweede keer is De Slechtste Slogan van het jaar bedacht door een bedrijf uit onze provincie. Heibedrijf Steenman uit Oosterblokker won de verkiezing met de slogan ‘Iedere paal gaat er in’. ‘Wilt u ook een kale poes?’ van Beausense Beautysalon uit Landsmeer werd derde.

De reclameleus van het bedrijf uit Oosterblokker kreeg 17,6 procent van de stemmen en versloeg daarmee nipt eierhandel Marco Kleijer uit Putten, met de slogan ‘Regelrecht van kippekont naar mensenmond’. Volgens de organisatie zaten er slechts zeven stemmen tussen de twee bedrijven,meldt onze nieuwspartner RTV NH

Noord-Hollands succes

Het heibedrijf krijgt binnenkort De Blauwe Tegel 2015 uitgereikt. Beausense Beautysalon kreeg voor de slogan ‘Wilt u ook een kale poes?’ 16,3 procent van de stemmen.

Het derde Noord-Hollandse genomineerde bedrijf eindigde als negende in de lijst. Ed Zorn Dakdekking uit Nieuw-Vennep werd genomineerd met de slogan: ‘Ed your service’.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?