Uitnodiging Kerstviering Het Rode Kruis en De Zonnebloem

Medemblik – Wij nodigen U van harte uit op zaterdag 19 december voor de gezamenlijke Kerstviering van het Rode Kruis en de Zonnebloem. We beginnen om 14.00u met een eucharistieviering in de kapel van Huize St. Martinus.

Om ca. 15.00u is er een gezellig samen zijn in de recreatiezaal van het St. Martinus Onder het genot van ‘n hapje en een drankje kunt u dan genieten van de muziek en kerst liederen van Wil Luiken. Voor alle duidelijkheid, deze viering is niet alleen voor de bewoners van St. Martinus. ‘n ieder die de Zonnebloem en het Rode Kruis een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

Voor vervoer kan eventueel gezorgd worden. U kunt dan bellen naar : Mevr. J. Pennekamp   Tel. 542828 / Mevr. T. kappelhof   Tel. 543015

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.