Medemblik Actueel.

Algemeen

Nog even en het is zo ver.. Dan start de uitzending van de nieuwe regionale omroep WEEFF

Medemblik – Nog even en we gaan van start.. Het eerst op tv via kanaal 45 van Ziggo maar ook zeer binnenkort via alle andere aanbieders zoals KPN. Vanaf 16 december aanstaande zal op dit kanaal dan 24 uur per dag de kabelkrant draaien met het laatste nieuws uit West-Friesland.

Nu wilt u natuurlijk ook weten wanneer is WEEFF (een combinatie van de gezamelijke omroepen van Hoorn, Enkhuizen en de Stichting Streekomroep West-Friesland) op de radio is te ontvangen. Om kort te zijn… dat weten wij nog niet. Het is wachten op de instantie die de zenderfrequenties gaat uitgeven, en wanneer dit gaat gebeuren is nog onduidelijk. Maar zodra dit duidelijk is zal WEEFF ook zo snel mogelijk op uw radio te ontvangen zijn.

Reageren via facebook