19 C
Medemblik
15 juli 2020 20:47
Medemblik Actueel.

Duizenden mensen bezochten de Dickensdag in Medemblik

Medemblik – Het was vrijdagavond weer een drukte van belang tijdens de jaarlijkse Dickensdag in het hart van de stad Medemblik. Duizenden bezoekers schuifelden belangstellend langs de ruim 100 marktkramen, bewonderden de vele in Dickensstijl geklede muzikanten en de ruim honderd figuranten.

Medemblik waande zich even in het begin van de vorige eeuw en werden de bezoekers, die uit de wijde omgeving kwamen, met een heuse Dickens stadsplattegrond in de hand, door de meest enge steegjes en versierde straatjes van de binnenstad gevoerd. De Stichting Evenementen Medemblik (STEM) kan trots zijn op de Dickensdag opzet-nieuwe-stijl, welke vorig jaar door een zware storm werd afgelast.

De vele vrijwilligers en muzikanten /figuranten, de perfecte organisatie, de duizenden bezoekers, de belangeloze inzet van horeca en middenstand, de ruim honderd standhouders zorgden voor een sfeervolle en bijzonder geslaagde Dickensdag 2015.

Tot laat in de avond dwarrelden de kerstklanken door de stad en zorgde de geur van oliebollen en glühwein voor een perfecte afsluiting van het evenementenseizoen 2015.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?