Grootscheepse rioolonderzoek in 12 kernen gemeente Medemblik

Medemblik – Vanaf 16 december wordt in twaalf kernen 35 kilometer riolering schoongemaakt en geïnspecteerd. Het gaat om Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Opperdoes, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West.

Het werk aan de riolering neemt een paar maanden in beslag. Een paar dagen voordat de werkzaamheden in een straat beginnen, krijgen bewoners een brief. Straten worden niet afgesloten, behalve als het niet anders kan. Als er verkeershinder ontstaat, stelt de aannemer een tijdelijke omleidingsroute in. De werkzaamheden vinden overdag op werkdagen plaats. De aannemer werkt niet tijdens de feestdagen.

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Miguel Tutuarima, telefoonnummer: (0229) 85 60 00 of per e-mail: info@medemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.